subota, 19. prosinca 2009.

Vile i kraljice



Ah, nemogu ja bez svojih vila.....tako je nastao i ovaj privjesak - "Leptirova vila", od polymer gline, srebrne žice a krila od hladnog porculana, upotpunjeno lila i bijelim štrasom.

Drugi privjesak je "Snježna kraljica", imam osjećaj kao da je stigla sa ovim snijegom koji upravo pada.

utorak, 15. prosinca 2009.

Slatka kućica od medenjaka




Nešto slatko za Božić! Nešto kao sjećanje na dječje bajke o Ivici i Marici - slatka kućica od medenjaka! Predivno miriši,jedva sam odoljela da ne odlomim komadić slatkog krova...

ponedjeljak, 14. prosinca 2009.

Vrijeme čestitanja




Počinje i vrijeme čestitanja Božićnih i novogodičnjih blagdana! Zato sam se dala na izradu prigodnih čestitki. Nekako mi je i samoj draže kad dobijem opipljivu čestitku, nego suhoparni maili ili sms! Čestitke me podsjećaju na djetinjstvo kada bi poštar dolazio i donosio od snijega mokre koverte koje smo s veseljem otvarali, gledali i veselili se. U današnje vrijeme jurnjave i trke za svim i svačim, ljudi sve više zaboravljaju drage sitnice. Zato, uzela sam si vremena, nije da ga nema, uvijek se nađe barem navečer u ove zimske sate da za sve meni poznate i drage osobe napravim "starinsku" čestitku koja će im uljepšati Božićno vrijeme!