subota, 22. siječnja 2011.

Ogrlica ViolaOgrlica Viola Dream - posrebreni lančić, ljubičice u okruglom buketiću, sa žutim i zelenim kristalićima.
-ON SALE ZA HUMANITARNU AUKCIJU CORDELIA-

petak, 21. siječnja 2011.

Nove naušnice
Nove naušnice u plavim nijansama. Jedne u obliku cvijeta sa staklenim prozirnim srcima, a druge u obliku jastučića sa zlatnim "tkanjem".
-ON SALE-

utorak, 18. siječnja 2011.

Free Giveaway - repromaterijal :)Drage posjetiteljice bloga!
Pripremila sam prvi ovogodišnji Giveaway - od raznog repromaterijala! Pošto većina Vas i sam radi prekrasne komade nakita i predmete, neka nekoga razveseli ovaj mali dio raznog materijala koji možete iskoristiti na razne načine.Pa, nadam se da ću vidjeti finalni proizvod :) Svi su dobrodošli u sudjelovanju, dovoljno je da ostavite post ispod slike, a izvlačenje je već tradicionalno - s papirića!
Giveaway traje do 21.01.2011.
Sretno!!!!!

Nešto plavo...

Ogrlice: Patuljkova kućica (na kožnoj traci, polymer masa, sa malim srčekom pri vrhu kućice) i Plavo srce (polymer masa, ogrlica od organce i pamučnih vrpci).
-ON SALE-

ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

Ogrlica "White Moon"Dragi moji posjetioci!
Konačno sam se vratila na stranice bloga, i mojoj velikoj opsesiji - izradi unikatnog nakita i predmeta. Nadam se da ćemo se od sada često "viđati" ovdje,dok me opet ne savladaju drugi poslovi :)
Za prvi post u ovoj godini pripremila sam jednu ogrlicu "White Moon", koja je izrađena od posrebrenog lanca duljine 48 cm, bijelih stiliziranih zvijezda i mjeseca (polymer masa i posrebrena žica), kopče od tibet srebra, a dodano je još i 4 poludraga kamena opalita, 3 swarovski kristala prozirne boje i dosta sitnijih srebrnih elemenata. Izrađena je u jednom primjerku.
Do idućeg posta - sve Vas pozdravlja Cvjetna vila!
Kiss!
-ON SALE-