utorak, 16. studenoga 2010.

2 slatka para






2 slatka para naušnica, za razne prilike i poklone;izrađene od posrebrenih elemenata i polymer mase, a druge od posrebrenih elemenata i crvenih swarovski kristala.

nedjelja, 14. studenoga 2010.

Plave naušnice



Nove naušnice od posrebrenih elemnata, češkog stakla i pravog lapis lazulija. Veličina kamena je 7 x 17 mm
Dužina naušnica (bez udice) iznosi 4 cm.
Lapis lazuli je mineral tamnomodre boje koja mjestimice prelazi u zelenkastu i ljubičastu. Sastavljen je od nekoliko minerala od kojih je uvijek osnovni lazurit (25-40 %).
boja: tamno-plava sa zlatnim točkicama
tvrdoća: 5-6
gustoća: 2,50-3,00 g/cm3
kemijski sastav: (Na,Ca)8[(SiO4, S, Cl) 2| (AlSi)4]6, silikat
indeks loma svjetlosti: 1,50
disperzija: nema
Djelovanje: Lapis lazuli donosi iskrenost, otvorenost, unutarnju moć, intuiciju, kreativnost, muževnost. Osnažuje um, tijelo i povećava svjesnost i duhovnu vezu / evoluciju.
Pomaže nam organizirati svakodnevnicu, stišati i zaposliti nemiran um. Lapis se često koristio za kontaktiranje duhovnog čuvara (anđela čuvara).
Pomaže izgraditi samopouzdanje i tradicionalno je kraljevski kamen. Donosi i povećava ljubav i vjernost u braku. Pomaže u prevladavanju plahosti.
Povezan je s petom i šestom čakrom i može nevjerojatno pomoći da govorimo upravo prave stvari. Lapis je također dobar zaštitnik protiv fizičkih i psihičkih napada. Koristan je za sinuse, glavobolju, živčani sustav, govorne poteškoće, hipofizu, olakšanje boli.
-ON SALE-