subota, 19. studenoga 2011.

Free Giveaway - Gingerbread House



Drage moje!
Pozivam Vas da uđete u zimsku bajku i sudjelujete u free giveaway-u! Broš gingerbread house!
Nagradna igra traje do 25. 11. (dobitnik će biti objavljen ispod ovog posta poslije navedenog datuma, a izvlačenje se obavlja nasumice s papirića).

Ovaj Free giveaway posvećujem mojoj baki, koja već dugo nije sa nama, nije bila učeni slastičar - ali njeni kolači su uvijek posebno mirisali; nešto što se pamti do kraja života!!!


....nastavak....

Oooo, već je 25. I da, maloprije sam obavila izvlačenje s papirića! Zahvaljujem svima na sudjelovanju u ovom darivanju, a one koje sada nisu osvojile ovaj broš - ne tugujte, uskoro pripremam novo darivanje pa svratite ponovo.
Ovaj puta će broš otputovati kod Lilly! Čestitam! ...samo mi pošalji mailom svoju adresu i čekaj poštara - ostalo ću ja :)
Puno vas pozdravljam i šaljem puse do idućeg susreta!

Broj komentara: 13:

  1. Ja se prijavljujem :) (Jel to dovoljno)?

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim doći na tvoj blog i uvijek me oduševe tvoji radovi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je bas slatko i podseca i mene na moju baku... pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  4. Prijavljujem se i ja, prekrasan je broš, sigurna sam da sa sobom nosi i bakinu čaroliju pa ćemo peći finije kolačiće :)

    OdgovoriIzbriši
  5. predivan broš... bila bi mi čast sudjelovat u ovom darivanju... a bake... bake su zakon... i ja se svoje svaki dan rado sjetim... naročito sad u ovo predbožićno doba kad pečem tone kolača za cijelu familiju...jer me ona tak naučila :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne znam zašto, ali stekla sam dojam da slatke kućice u svakom od nas pobuđuju neke emocije, bez obzira na to jesmo li ih ikada imali prilike imati na stolu ili ne. Ja vjerujem da je baka ponosna na kolačiće iz tvoje radionice, bez obzira što više nije među nama. A kako i ne bi bila kad su tako slatki? :) Ja sam za igranje uvijek... pa tako i ovaj put! :) Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  7. Dugo nisam bila na tvom blogu, još od kad sam nešto zabrljaljala...da ne dužim, pa nikako da slučajno naletim na ovj divni blog.
    Najlepše su uspomene na naše bake, ja na primer ne pamtim kolače, ali pamtim prvu "plisiranu" suknjicu:) i uvek se raznežim kad se setim.
    Naše bake se u raju smeškaju dok nas gledaju, a tvoje posebno ima čime biti ponosna.

    OdgovoriIzbriši
  8. Predivan broš... da li mogu sudjelovati? Obožavam ove "zamalo jestive" ukrase :)))

    OdgovoriIzbriši
  9. Preslatko, oduševljena sam, želim!♥
    Pozzz

    OdgovoriIzbriši
  10. http://stuffandgiveaways.blogspot.com/
    Ne tugujte nego brzo kod mene na jedno darivanje ;)

    OdgovoriIzbriši